Инсталиране windows 7 8.1 10 Бургас

Инсталиране и преинсталиране на Windows

Имате необходимост от спешна преинсталация на домашния компютър, или офис компютъра. Трябва ви ИТ професионалист за инсталиране на Windows 7, Windows 8.1,Windows 10 на новия лаптоп, или новия компютър, който сте закупили от магазина и за жалост е без операционна система.
Инсталиране на Windows
За инсталиране и преинсталиране на уиндоус (Windows 7, Windows 8.1,Windows 10) в интернет пространството се пише много. Има тонове със статии и какви ли не видеоматериали, описващи процеса на инсталиране на Windows. Какво всъщност е съществено и важно? При инсталирането на Windows трябва да се има предвид следното:  самият процес на инсталиране не е сложен и е описан подробно, въпреки че инсталацията на Windows има своите строги правила, специфики и тънкости, но има много важни моменти, където натискането само на един клавиш от клавиатурата по време на инсталирането погрешно може да има много сериозни последствия, като загуба на цялата информация от хард диска, унищожаване на дялове, заделяне на много малко пространство и много други подобни. Важно е също как ще бъдат зададени настройките в биоса, по отношение на хардуера и бутващите устройства (first boot device), за да може процеса на инсталация/ преинсталация да стартира нормално.

Още преди започване на инсталирането трябва да се предвиди и прецени внимателно коя версия на Windows ( Windows 7, Windows 8.1,Windows 10 ), или друга ще е подходяща за инсталиране върху дадения компютър, т.е. прави се преценка на параметрите и характеристиките на компютърната система, дали разполагаме с всички необходими драйвери на устройства под дадената версия на операционната система и други …
Тоест не може върху много стар компютър да инсталираме Windows 7, както и върху нов и мощен компютър да слагаме Windows 2000 или Windows XP. Важно е също дали да изберем 32 или 64 битова операционна система. До голяма степен това зависи от драйверите и поддръжката. Правилата важат за всички компютри – настолни компютри, лаптопи, notebook, netbook и други … Също така е от огромно значение, как ще се направят настойките на Windows след приключена инсталация на уиндоус. Инсталирането на драйвери за устройства е от решаващо значение за стабилността и бързината на системата. Кои драйвери за устройствата и хардуера ще се инсталират? Какви програми ще се използват, особено за антивирусни програми и много други въпроси изникват.

В тази връзка инсталирането на Windows бил той Windows 7, Windows 8.1,Windows 10, или някаква друга операционна система е едно много сериозно начинание, така че, ако не сте сигурни и за да нямате проблеми с ползването на компютъра след това е по-добре да оставите това на компютърен и ИТ специалист с опит. Не си осакатявайте компютъра! По-добре потърсете ИТ специалист и дори експерт в областта на информационните технологии. Това ще ви спести куп неприятности след инсталацията/ преинсталацията.
Така инсталирането на Windows, инсталирането на програми за уиндоус, програма за почистване на вируси, както и преинсталирането на компютри и лаптопи се превръща в изкуство и си иска майстора, предвид на многото фактори, които трябва да се съблюдават, за да може компютърната система да работи бързо, леко и стабилно, без множеството проблеми на една дилетантска инсталация.

В търсене на съвършенство в Scomputers вече повече от десет години специализираме в инсталиране/ преинсталиране , както на Windows, така и на LINUX , тестваме съвместимостта, надеждността и сигурността след инсталиране на различни програми, драйвери, кодеци, антивирусни, защитни програми и много други, така че като краен резултат да получим максимален ефект на стабилност и бързодействие на компютърните системи, които клиентите ни поверяват.Обадете се за повече информация 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *