Ремонт на компютри Бургас

Ремонт на компютри е установяване на неизправни или некоректно работещи компоненти и замяната им с изправни.

Най-често изгаря захранващият блок, а по-рядко дънна платка, процесор или твърд диск. Обикновено в този случай компютърът просто не се стартира.

Не са рядко случаите когато захранващият блок, поради колебания в захранващото напрежение или просто от старост (изтекъл времеви ресурс), е причина за изгубване работоспособността на много от компонентите в компютъра.

Ако компютърът произволно се рестартира по време на работа, повредата може да бъде слабо, остаряло захранване или некачествено сглобяване. Рядко се случва рестартирането да е в резултат на неизправна памет или поради други причини.

В много случаи за грешките в компютъра, като правило, е виновна оперативната памет (RАМ) или неправилно инсталиране на софтуера, като в по-редки случаи проблемът за това може да се окаже видео карта, захранване или некачествено сглобяване.

За съжаление, при работа на компютър с операционна система Windows рано или късно се появават грешки, дори и операционната система да е инсталирана коректно. За отстраняване на тези грешки е достатъчно преинсталирането на Windows и правилно инсталиране на всички необходими драйвери. В този случай не е необходим ремонт, а просто настройка на компютъра.

Ако не можете самостоятелно да определите и отстраните възникналите проблеми в своя компютър, позвънете ни и донесете компютъра в нашия сервиз за ремонт на компютри.

В рамките на един ден (понякога повече), ние определяме неизправните модули и ги заменяме с нови (с подходящи гаранции), предварително съгласувайки с клиента разходите за тази поправка. По принцип, може да се комбинира ремонт на компютри с обновяване на същите.

 

 

инсталиране Windows 8

инсталиране Windows 7

инсталиране Windows 8.1

инсталиране Windows 10 

Инсталиране microsoft-office

инсталиране антивирусна програма

инсталиране на драйвери

инсталиране windows xp

инсталиране skype

подръжка офис техника

почистване на вируси

възстановяване на информация

инсталиране програми

ремонт на адрес

ремонт на лаптопи

ремонт на компютри

ремонт на монитори

смяна на матрица

смяна на процесори

смяна на клавиатура

смяна на вентилатор

смяна на компонент

почистване на лаптопи

почистване на компютри

смяна на кондензатори